Normative Instalatii Electrice

Normative electrice in vigoare

Este foarte important sa fii informat cat mai bine, inainte de a lua orice decizie, inainte de a pune in practica orice plan. De aceea, pentru a fi sigur ca alegerile pe care le faci sunt cele mai bune, trebuie sa te asiguri ca normativele electrice pe care le cunosti si respecti sunt actualizate cu ultimele noutati.

Iata lista normativelor electrice:

INSTALATIA ELECTRICA – sfaturi si recomandari pentru a-ti menaja sanatatea!

Cuprins:

 1. Circuitul de prize
 2. Circuitul de lumini
 3. Trasee suplimentare
 4. Tabloul electric
 5. Impamantarea
 6. Schimbarea instalatiei electrice

Functionarea in bune conditii a unei instalatii electrice este extrem de importanta pentru siguranta noastra. Fie ca vorbim de locuinte, birouri, magazine sau fabrici, intregul ansamblul  trebuie construit astfel incat sa suporte aparatura moderna care genereaza, uneori, un consum mare.

 1. Circuitul de prize 

Odata cu trecerea timpului si aparitia unor electrocasnice si device-uri moderne, precum aparatele de aer conditionat, plitele, cuptoarele  si caloriferele electrice sau convectoarele, circuitul de prize trebuie sa suporte consumul mare generat de toate acestea. El trebuie adaptat si directionat conform solicitarii fiecarui aparat, in functie de consumul sau.

 2. Circuitul de lumini 

aca in zona prizelor, consumul a crescut semnificativ, la circuitul de lumini, datorita aparitiei ledurilor, acesta a scazut simtitor. Chiar si asa, instalatia electrica din casa trebuie dimensionata corect, cu echipamente profesionale , evitand  aparitia unor accidente care pot duce la pagube foarte mari.

 3. Trasee suplimentare 

In special la casele sau cladirile mai vechi, circuitele ori au imbatranit, ori au fost dimensionate conform / in functie de  consumul din acea perioada. Neavand o schema electrica, o solutie de compromis ar fi montarea unui traseu suplimentar dedicat pentru un aparat cu un consum mare, precum  un cuptor sau o plita electrica. Acest traseu va trebui protejat cu o siguranta in plus / extra, in panoul electric.

 4. Tabloul electric 

Panoul electric (sau tabloul de electricitate)  este centrul de comanda si protectie al circuitelor electrice acesta fiind dimensionat in functie de traseele existente. De regula, la casele sau apartamentele vechi ele sunt depasite din punct de vedere tehnic  sau prost dimensionate in raport cu cerintele actuale.

 5. Impamantarea 

Impamantarea (sau “priza de pamant”) este absolut necesara pentru utilizarea instalatiei electrice atat in apartament, cat si in casa la curte, fiind recomandata de specialisti, indiferent de tipul locuintei. Aceasta protejeaza aparatele de suprasarcini, stabilizeaza tensiunea, previne riscul electrocutarii,  salvand astfel foarte multe vieti. Unele aparate (masina de spalat, cuptorul cu microunde) au avertismente speciale pentru a fi conectate exclusiv la prizele care au impamantare.

6. Schimbarea instalatiei electrice

Uneori, singura solutie este schimbarea intregului ansamblu electric. Aceasta varianta este putin mai costisitoare, insa ne scapa de griji pentru o lunga perioada, mai ales daca lucrarea este facuta de un electrician profesionist,  autorizat.

Scheme electrice pentru casa si apartament – Sfaturi Generale!

Esti dispus sa investesti timp si energie, astfel incat sa inveti ceva nou si folositor? Daca vrei sa iti realizezi singur schema electrica a locuintei, consulta-te cu un specialist in sistemele electrice, informeaza-te corespunzator, din diverse surse, luand orice decizie in cunostinta de cauza. Nu ezita ca ori de cate ori nu esti sigur de un pas pe care urmeaza sa il faci, sa suni un profesionist pentru a te ajuta!


Cuprins:

 1. Ce este o schema electrica? Exista mai multe tipuri?
 2. Care sunt specificatiile si caracteristicile unei scheme electrice pentru un apartament?
 3. Care sunt specificatiile si caracteristicile unei scheme electrice pentru o casa la curte?

1. Ce este o schema electrica? Exista mai multe tipuri?

O schema electrica este cuprinsa, obligatoriu, in documentatia tehnica a unui sistem sau a unei retele de electricitate, avand rolul de suport informational la executia si montarea componentelor, insa si la exploatarea si depanarea acestora, in cazul unor evenimente neplacute.

In functie de scopul principal al unei scheme electrice, exista 3 tipuri de clasificare:

 • Scheme electrice EXPLICATIVE
  • Functionale
  • De circuite
  • Echivalente
 • Scheme electrice de CONEXIUNE
  • Exterioare
  • Interioare
  • La borne
 • Scheme electrice de AMPLASARE.

Fiecare schema electrica va contine, pe langa desenul propriu-zis, note si simboluri (mentionate si in legenda, desi exista semne standardizate la nivel mondial). Limbajul tehnic trebuie sa fie explicit, pentru a fi valabil nu doar in prezent, nu doar pentru creatorul schitei, ci si pentru cei care vor avea nevoie sa intervina cu modificari in sistem, pe viitor.

O schema electrica pentru o casa noua trebuie realizata cu rabdare, fiind nevoie de o atentie foarte mare asupra fiecarui aspect si detaliu in parte. Ea este esentiala pentru viitorul locuintei din punct de vedere electric, deoarece orice persoana care va interveni asupra sistemului electric va trebui sa o consulte si sa tina cont de informatiile regasite acolo.

In cazul blocurilor vechi, care au fost construite inainte de 1989, majoritatea schemelor electrice sunt asemanatoare, fiind realizate dupa un standard ce a impus acelasi mod de lucru. Cu toate acestea, nu trebuie sa se intervina asupra unui sistem electric vechi fara a fi consultata schema sa electrica, in mod special datorita faptului ca nu toate blocurile, nu toate constructiile detin o impamantare corespunzatoare a cablurilor.

Multe cladiri construite inainte de anul 1989 contin conductori de aluminiu tip AFY 2x 1.5mmp pentru iluminat si AFY 2x 2,5 mmp pentru prizele din bucatarie (AFY 2x 2.5 + FY1 – baie si bucatarie), avand prevazuta o impamantare corespunzatoare. Cu toate acestea, exista blocuri care  au conductoare tot din aluminiu, insa ele sunt “ingropate” direct in tencuiala, fara a fi invelite intr-un tub de protectie.

Desi procesul de realizare si montare al unui sistem electric este asemanator cu cel al oricarui alt sistem, precum cel de telefonie ori radioamplificare, exista aspecte care fac foarte mare diferenta dintre acestea. Interventiile majore asupra unei instalatii electrice necesita cateva recomandari speciale si conditii de care trebuie sa se tina cont. Acestea difera de la caz la caz, insa, indiferent de circumstante, nu vei putea adauga sau schimba ceva daca nu stii perfect care este situatia curenta.

2. Care sunt specificatiile si caracteristicile unei scheme electrice pentru un apartament?

Deseori, in mod special in cazul garsonierelor si al apartamentelor cu 2 camere, instalatia electrica este conceputa din doua tipuri de circuite – unul de iluminat si unul pentru reteaua de electricitate pentru alimentare a prizelor. In aceasta situatie, schema electrica  este compusa din:

 • Tabloul electric;
 • Conductori;
 • Tuburi de protectie;
 • Doze pentru derivatie;
 • Doze pentru aparataj (ex.: intrerupatoare; prize; comutatoare);
 • Receptoare electrice.

Fiecare camera, in functie de utilitatea pe care o are, dar si de necesitatea electrica a dispozitivelor conectate (cuplate) la instalatia electrica, are nevoie de un numar variabil de doze, in functie de numarul maxim de surse de lumina pe care le poate sustine:

Tipul camerei Numar doze Numar surse de lumina
Camera de zi cu loc pentru masa 8 2
Camera de zi fara loc pentru masa 10 3
Bucatarie 10 – 12 3 – 4
Camera de lucru / Birou de casa 9 2
Dormitor / Camera copii 5 – 9 1 – 2
Baie 4 3
Grup sanitar / Baie secundara 1 0 – 1
Hol 2 2
Balcon / Terasa 2 1

 

O schema electrica trebuie sa fie cat mai detaliata, indiferent de tipul sau, in structura sa aflandu-se toate informatiile tehnice care vor fi folosite in crearea unui sistem. In cazul unei instalatii pentru lumina din cadrul unui bloc, schema electrica de iluminat pentru casa scarii trebuie sa fie cat mai ampla. Ea trebuie sa ofere detalii despre:

 • Zonele si pozitionarile dozelor, prizelor si intrerupatoarelor, dar si ale corpurilor de iluminat si ale tablourilor pentru distributie;
 • Conductoarele care formeaza circuitele electrice si traseul pe care il urmeaza;
 • Viitorul traseu pe care il vor parcurge coloanele de alimentare cu energie electrica care apartin de tablourile de distributie;
 • Intreaga schema a instalatiei electrice (a cladirii);
 • Cat mai multe detalii referitoare la montajul instalatiei.

 

 3. Care sunt specificatiile si caracteristicile unei scheme electrice pentru o casa la curte?

In cazul unei locuinte la curte, este mai usor sa ai un control mai mare asupra calitatii realizarii sistemelor principale ale constructiei. Schema electrica pentru o casa respecta principiile pe care o astfel de documentatie le face in ceea ce priveste orice cladire. Cu toate acestea, este mai usor de creat sistemul electric, avand libertatea de a pozitiona componentele oriunde ai nevoie, fara a fi restrictionat la fel de mult de perimetrul arhitectural.

O lucrare complexa, precum realizarea unei scheme electrice, este recomandat sa fie facuta de catre un specialist in domeniu, pentru a fi sigur ca intregul sistem este creat corect, fiind sigur si stabil.

 

Sursa foto – freepik.com

Schiță instalație electrică simplă

Schița unei instalații electrice simple de casă.

schita instalatie electrica simpla

 

Legendă:

1. Branșament electric aerian sau subteran (mai multe informații tipuri de branșament).

2. Contoar Energie Electrică. Acesta este instalat de electricieni autorizați ANRE însă racordarea se face de către furnizorul de energie electrică.

3. Tablou de siguranțe. Acesta poate conține siguranțe fuzibile (nerecomandate și depășite tehnic) sau siguranțe automate cu doi sau mai mulți poli.

4. Siguranțe automate. Scopul acestora este acela de a proteja instalația electrică și de a preveni incendiile în situația în care apare un scurt-circuit sau un consum energetic mai mare decât a fost prevăzut inițial în proiectare și execuție.

5. Lampă de iluminat interior (aplică, lampă de perete, lustră, candelabru, spoturi, etc).

6. Instalația electrică a prizelor este acea instalație ce distribuie energia către dozele de legătură și mai apoi către prizele din imobil.

7. Întrerupător electric ce închide și deschide circuitul către diversele corpuri de iluminat. Acesta poate să fie simplu, dublu sau cu mai multe contacte.

8. Instalația electrică de iluminat este acea instalație ce distribuie energia către dozele de legătură și mai apoi către corpurile de iluminat din imobil.

9. Priză. Aceasta poate fi tip Schuko cu împământare sau simplă.

 

Solicită acum un electrician autorizat ANRE la domiciliul tău pentru a remedia problemele instalației tale electrice. 365 de zile pe an, 24 de ore din 24. Simplu, rapid, eficient. Electrician365.ro

0731.862.891  (apel cu tarif normal)

Intretinerea aparatului de aer conditionat

Intretinerea aparatului de aer conditionat
Aparatele de aer conditionat necesita o intretinere regulata pentru ca sistemul sa functioneze eficient atunci cand este nevoie de acesta .Neglijarea mentenantei aparatului inseamna un consum mai mare de energie , o performanta diminuata a unitatii,un aer nociv ,plin de alergeni si microbi.

Curatarea filtrelor

Reprezinta una dintre operatiile cele mai importante pentru asigurarea unei functiuni optime ale aparatului de aer conditionat .Un filtru infundat sau murdar poate bloca fluxul de aer obisnuit , ducand astfel la suprasolicitarea moturului si la uzura rapida a acestuia . De asemenea , un filtru murdar inseamna periclitarea uneori grava a sanatatii. O putem face singuri , sau putem apela usor la o firma specializata .

 

Curatarea vaporizatorului
Pentru igienizarea completa a unui sistem de climatizare nu este de ajuns doar curatarea filtrelor , ci si a vaporizatrului , aflat in spatele filtrelor demontabile .Aceasta operatie este bine sa fie realizata de catre o firma de profil . Un specialist in acest domeniu are instrumentele necesare(pulverizator ,solutii de curatare ,aspirator ) pentru a curata eficient aceasta componenta a unitatii interioare .

Izolarea traseului exterior
La montarea aparatului de aer conditionat , legaturile dintre unitatea interioara si exterioara se izoleaza cu banda matisata si banda izolier . Cu timpul , din cauza expunerii la soare ,inghet si intemperii , acestea se uzeaza si sunt distruse . Este deosebit de important sa fie mereu izolate pt a nu afecta performantele aparatului .

Verificarea unitatii exterioare
In cazul in care , ventilatorul unitatii exterioare este foarte murdar , acesta trebuie spalat si clatit cu jet puternic de apa . Un ventilator curat inseamna ca acesta elimina mai repede caldura in exterior si creste eficienta racirii

in interior .

 

 

 

Verificarea si completarea freonului
Principala cauza a pierderii freonului din aparatul de aer conditionat este zona de prindere a traseului de cupru .Acestea sunt imbinari bercuite stranse cu holendere care din cauza dilatarii sau vibratiilor , pot pierde din cantitatea initiala de freon . Chiar si un aparat montat foarte corect poate pierde freon intre 2% -4% pe an .E bine ca o data la cativa ani sa apelam la un profesionist pentru a verifica nivelul freonului .

Atestate & Certificări

Electrician365.ro (prin SC CONCEPT FINISAJE 365 SRL) este autorizat de Agenția Națională de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE) cu atestatul numărul 13083.

 

Apelați acum pentru a solicita un electrician autorizat la adresa dumneavoastră.

0731.862.891  (apel cu tarif normal)

Avantajele aerului conditionat

Avantajele folosirii aerului conditonat

avantajele-aerului-conditionat

Vara se apropie cu pasi repezi si,desi acum ne bucuram de soare si temperaturi prietenoase , nu putem sa nu ne gandim la urmatoarele luni care , conform previziunilor, vor aduce foarte multe grade in termometre .De aceea , aliatul nostru cel mai eficient va fi , fara indoiala , aparatul de aer conditionat .

Salveaza vieti

Folosit inteligent , acesta poate aduce mari beneficii sanatatii noastre .Aerul conditionat poate preveni probleme grave de sanatate sau chiar decese . In fiecare vara , zilele toride aduc , seara de seara, stiri despre astfel de tragedii din cauza caldurii .

Buna calitate a aerului

 

Curatate corespunzator , filtrele aparatului de aer conditionat , introduc in locuinta sau birou un aer proaspat de o calitate superioara celui din exterior . Daca n-o putem face singuri , igienizarea aparatelor se poate face foarte usor de catre profesionisti , evitand astfel riscul producerii unor defectiuni .

 

Cresterea eficientei munciicresterea-eficientei

Pastrarea unui mediu racoros contribuie fara discutie la cresterea randamentului in activitatea zilnica . Caldura excesiva este aliatul nervozitatii si tensiunii arteriale .Pentru a se raci, corpul cheltuieste o energie enorma , reducand astfel concentrarea fata de activitatea curenta.

 

Un somn usor

Din cauza caldurii pe care o pastreaza cladirile din marile orase ,fara un sistem de climatizare, somn ul placut si eficient devine aproape imposibil de realizat .Aerul conditionat folosit in modul night poate face minuni in acest sens .

 

Prevenirea umiditatii excesive

Caldura excesiva este insotita mai mereu si de o umiditate crescuta , aceasta actionand nu numai asupra corpului cat si a bunurilor din esenta naturale. Hainele , mobila din lemn se pot deteriora iremediabil din aceasta cauza .

Securitatea proprietatii

In functie de zona si etajul la care locuim sau avem biroul , deschiderea ferestrei pe timpul noptii poate fi destul de periculoasa pentru securitatea bunurilor sau a familiei .Sistemul de climatizare mentine un aer proaspat si racoros nemaifiind necesara aerisirea permanenta .
Conditia principala pentru a ne bucura de aer racoros si proaspat consta in intretinerea corespunzatoare a aparatelor prin verificarea sezoniera sau macar anuala in funtie de ritmul folosirii.Acestea necesita completarea periodica a freonului ,curatarea filtrelor si verificarea functionarii de catre un electrician autorizat .

Continutul acestui text este proprietatea exclusiva a https://electrician365.ro/. Preluarea acestui articol fara mentioanarea sursei , atrage dupa sine rigorile legii .

Electrician in sectorul 2

Electrician in sectorul 2

Electrician in sectorul 2 din București, autorizați ANRE .
Echipele noastre de electricieni autorizați vin în ajutorul nevoilor tale, pentru orice fel de intervenție electrică în regim de urgență în Sectorul 2 București. Indiferent dacă te confrunți cu o problemă minoră sau una de o complexitate foarte mare. Va oferim serviciile noastre, 365 de zile pe an, mai multe detalii pe electrician365.ro . Toate intervențiile executate de noi sunt garantate 12 luni. Utilizam materiale de calitate si electricieni profesionisti.
Asigurăm în regim de urgență electricieni autorizați, profesioniști, inregistrați ANRE pentru rezolvarea oricarei probleme de natură electrică apărută in domiciliul tău din Sectorul 2 Bucuresti.
Vă invităm să ne contactați oricand.

Vom delega în regim de urgență un echipaj compus din electricieni autorizați ANRE ce se vor deplasa la adresa sau domiciliul dumneavoastra din sectorul 2.

Zone acoperite de  electrician in sectorul 2:

 • Colentina (Bulevard)
 • Grigore Moisil,
 • Maica Domnului,
 • Teiul Doamnei,
 • Lacu Tei,
 • Andronache,
 • Bacila,
 • Petricani,
 • Stefan cel mare,
 • Fundeni,
 • Lizeanu,
 • Doamna Ghica,
  … si orice altă adresă în Sector 2.

Oferim serviciile noastre în toate zonele din sector 2 București. Deținem un număr de 20 de echipaje de elctricieni autorizați ANRE distribuiți pe întreaga suprafață a capitalei (Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6) și în Ilfov.

Electrician in sectorul 2 vă pune la dispoziție un electrician în toate zonele sectorului 2: Colentina, Mosilor,Andronache, Mihai Eminescu, Ferdinand, Matasari, Lizeanu, Reinvieri, Masina de paine, Lacu tei, Teiul doameni, Doamna Ghica, Petricani.

Apelați acum 0731.862.891 (apel cu tarif normal)  și un electrician din sectorul 2, autorizat va sosi la adresa dumneavoastră din Sectorul 2 în cel mai scurt timp!

Este important de reținut că atunci când vă decideți să lucrați cu un electrician (fie el autorizat sau nu), transferați responsabilitatea siguranței dumneavoastră, a familiei sau a companiei dumneavoastră în mâinile acestuia.

Electrician Sector 2 Autorizat

Electrician Sector 2 Autorizat

Electrician Sector 2 autorizat, ANRE execut ieftin urmatoarele lucrari cu factura fiscala si cu garantie in sector 2 Bucuresti zona, cartierul Andronache, Avrig, Baicului, Barbu Vacarescu, Basarabia, Calarasilor, Chisinau, Circului, Colentina, Doamna Ghica, Dorobanti, Ferdinand, Fundeni, Iancului, Lacul Tei, Obor, Maica Domnului, Morarilor, Mosilor, Muncii, Pache Protopepescu, Pantelimon, Petricani, Pipera, Primaverii, Socului, Stefan cel Mare, Teiul Doamnei, Vatra Luminoasa,etc.

Venim în întâmpinarea dumneavoastră cu servicii electrice complete de la cele mai uzuale până la cele mai complexe, în regim super-rapid! Intervențiile se fac de urgență pe întreg teritoriul orașului București precum și în județul Ilfov.

Electrician Sector 2 Autorizat va ofera servicii daca întâmpinați una din probemele de mai jos:

 • interventii rapide pentru avarii si defectiuni ale instalatiilor electrice in zona sectorului 5;
 • lucrari de instalatii electrice interioare si exterioare pentru constructii noi si vechi, case, vile, apartamente, cladiri de birouri, sedii de firme, spatii comerciale, magazine, banci, farmacii, clinici, spitale, blocuri, scoli, gradinite, etc.;
 • remedieri/inlocuiri/verificari tablouri electrice de apartament, tablouri generale sau de distributie;
 • inlocuire sau montaj sigurante automate, protectii diferentiale, protectii supratensiune, sonerii modulare, prize modulare, etc.;
 • reparatii/remedieri/inlocuiri/modificari circuite de prize si iluminat;
 • montaj autorizat aparataj si echipamente electrice casnice si industriale, utilaje, agregate, masini unelte, stabilizatoare de tensiune, etc.;
 • montaj autorizat cuptor electric, plita electrica, plita vitroceramica, hota
 • montaj autorizat corpuri de iluminat casnice si industriale: lustre, plafoniere, aplice, spoturi, candelabre, neoane, leduri, becuri
 • montaj sau inlocuit prize, comutatoare, intrerupatoare, variatoare;
 • servicii de mentenanta profesionala pentru sedii de firme, cladiri de birouri, magazine, spatii comerciale, policlinici, spitale, scoli, gradinite, blocuri, asociatii de proprietari;
 • executie si verificare instalatii de impamantare si paratraznet;
 • executie instalatii de degivrare;
 • automatizari, curenti slabi;

Vom delega în regim de urgență un echipaj compus din electricieni autorizați ANRE ce se vor deplasa la adresa sau domiciliul dumneavoastră din sectorul 5. Serviciile electrician365.ro sunt disponibile 365 zile pe an, NON-STOP.

Electrician Sector 5 Autorizat

Electrician Sector 5 Autorizat

Electrician sector 5 autorizat, ANRE executam urmatoarele lucrari cu factura fiscala si cu garantie in sector 5 Bucuresti zona, cartierul 13 Septembrie, Alexandriei, Antiaeriana, Chirigiu, Ferentari, Malcoci, Panduri, Rahova, Razoare, Salaj, Sebastian, Mitropoliei, Unirii, Viilor, etc.

Venim în întâmpinarea dumneavoastră cu servicii electrice complete de la cele mai uzuale până la cele mai complexe, în regim super-rapid! Intervențiile se fac de urgență pe întreg teritoriul orașului București precum și în județul Ilfov.

Electrician Sector 5 Autorizat va ofera servicii daca întâmpinați una din probemele de mai jos:

 • interventii rapide pentru avarii si defectiuni ale instalatiilor electrice in zona sectorului 5;
 • lucrari de instalatii electrice interioare si exterioare pentru constructii noi si vechi, case, vile, apartamente, cladiri de birouri, sedii de firme, spatii comerciale, magazine, banci, farmacii, clinici, spitale, blocuri, scoli, gradinite, etc.;
 • remedieri/inlocuiri/verificari tablouri electrice de apartament, tablouri generale sau de distributie;
 • inlocuire sau montaj sigurante automate, protectii diferentiale, protectii supratensiune, sonerii modulare, prize modulare, etc.;
 • reparatii/remedieri/inlocuiri/modificari circuite de prize si iluminat;
 • montaj autorizat aparataj si echipamente electrice casnice si industriale, utilaje, agregate, masini unelte, stabilizatoare de tensiune, etc.;
 • montaj autorizat cuptor electric, plita electrica, plita vitroceramica, hota
 • montaj autorizat corpuri de iluminat casnice si industriale: lustre, plafoniere, aplice, spoturi, candelabre, neoane, leduri, becuri
 • montaj sau inlocuit prize, comutatoare, intrerupatoare, variatoare;
 • servicii de mentenanta profesionala pentru sedii de firme, cladiri de birouri, magazine, spatii comerciale, policlinici, spitale, scoli, gradinite, blocuri, asociatii de proprietari;
 • executie si verificare instalatii de impamantare si paratraznet;
 • executie instalatii de degivrare;
 • automatizari, curenti slabi;

Vom delega în regim de urgență un echipaj compus din electricieni autorizați ANRE ce se vor deplasa la adresa sau domiciliul dumneavoastră din sectorul 5. Serviciile electrician365.ro sunt disponibile 365 zile pe an, NON-STOP.
Zonele (și cartierele acoperite) în Sector 5:

 • Rahova
 • Calea Ferentari
 • Sebastian
 • 13 Septembrie
 • Pandurii
 • Viilor
 • Zetari
 • Ileana Cosanzeana
 • Dumbrava Noua
 • Trafic greu
 • Toporasi,
 • Pieptanari
  … si orice altă adresă în Sector 5.
  Oferim serviciile noastre în toate zonele din sector 5 București. Deținem un număr de 20 de echipaje de elctricieni autorizați ANRE distribuiți pe întreaga suprafață a capitalei (Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6) și în Ilfov.
  Este important de reținut că atunci când vă decideți să lucrați cu un electrician (fie el autorizat sau nu), transferați responsabilitatea siguranței dumneavoastră, a familiei sau a companiei dumneavoastră în mâinile acestuia.
  Apelați acum 0731.862.891 (apel cu tarif normal) și un electrician autorizat va sosi la adresa dumneavoastră din Sectorul 5 în cel mai scurt timp!

Apel cu tarif normal