Instalare tablou electric

Tablouri Electrice – compania noastra va ofera lucrari de montare in locatii noi sau inlocuire a tablourilor electrice pentru apartament, garsoniera, vila, sedii de companie, etc. Aceste servicii se fac de catre persoane autorizate. Pentru inlocuirea unui tablou electric va stam la dispozitie cu personal specializat.

Inlocuirea unui tablou electric necesita demontarea tuturor componentelor vechiului tablou, testarea cablajului existent si pregatirea noului tablou electric pentru montaj. Dimensiunea unui tablou electric este in functie de numarul de circuite. De exemplu, daca in locuinta Dvs., la vechiul tablou electric exista un numar de patru sigurante (busoane ceramice), atunci este vorba de doua circuite iar daca aveti sase sigurante ceramice, sunt trei circuite.

Tablouri Electrice

Noile tablouri electrice au sigurante automate care se monteaza pe sina, cate o siguranta bipolara (protejeaza faza si nulul) pentru fiecare circuit si inlocuieste doua sigurante fuzibile ceramice din tabloul vechi; o siguranta generala cu protectie diferentiala (de mare importanta in ceea ce priveste protectia la electrocutare a persoanelor si a aparaturii electrocasnice); optional sonerie electrica pe sina integrata in noul tablou.

Apel cu tarif normal