Schiță instalație electrică simplă

Schița unei instalații electrice simple de casă.

schita instalatie electrica simpla

 

Legendă:

1. Branșament electric aerian sau subteran (mai multe informații tipuri de branșament).

2. Contoar Energie Electrică. Acesta este instalat de electricieni autorizați ANRE însă racordarea se face de către furnizorul de energie electrică.

3. Tablou de siguranțe. Acesta poate conține siguranțe fuzibile (nerecomandate și depășite tehnic) sau siguranțe automate cu doi sau mai mulți poli.

4. Siguranțe automate. Scopul acestora este acela de a proteja instalația electrică și de a preveni incendiile în situația în care apare un scurt-circuit sau un consum energetic mai mare decât a fost prevăzut inițial în proiectare și execuție.

5. Lampă de iluminat interior (aplică, lampă de perete, lustră, candelabru, spoturi, etc).

6. Instalația electrică a prizelor este acea instalație ce distribuie energia către dozele de legătură și mai apoi către prizele din imobil.

7. Întrerupător electric ce închide și deschide circuitul către diversele corpuri de iluminat. Acesta poate să fie simplu, dublu sau cu mai multe contacte.

8. Instalația electrică de iluminat este acea instalație ce distribuie energia către dozele de legătură și mai apoi către corpurile de iluminat din imobil.

9. Priză. Aceasta poate fi tip Schuko cu împământare sau simplă.

 

Solicită acum un electrician autorizat ANRE la domiciliul tău pentru a remedia problemele instalației tale electrice. 365 de zile pe an, 24 de ore din 24. Simplu, rapid, eficient. Electrician365.ro

0731.862.891  (apel cu tarif normal)

Intretinerea aparatului de aer conditionat

Intretinerea aparatului de aer conditionat
Aparatele de aer conditionat necesita o intretinere regulata pentru ca sistemul sa functioneze eficient atunci cand este nevoie de acesta .Neglijarea mentenantei aparatului inseamna un consum mai mare de energie , o performanta diminuata a unitatii,un aer nociv ,plin de alergeni si microbi.

Curatarea filtrelor

Reprezinta una dintre operatiile cele mai importante pentru asigurarea unei functiuni optime ale aparatului de aer conditionat .Un filtru infundat sau murdar poate bloca fluxul de aer obisnuit , ducand astfel la suprasolicitarea moturului si la uzura rapida a acestuia . De asemenea , un filtru murdar inseamna periclitarea uneori grava a sanatatii. O putem face singuri , sau putem apela usor la o firma specializata .

 

Curatarea vaporizatorului
Pentru igienizarea completa a unui sistem de climatizare nu este de ajuns doar curatarea filtrelor , ci si a vaporizatrului , aflat in spatele filtrelor demontabile .Aceasta operatie este bine sa fie realizata de catre o firma de profil . Un specialist in acest domeniu are instrumentele necesare(pulverizator ,solutii de curatare ,aspirator ) pentru a curata eficient aceasta componenta a unitatii interioare .

Izolarea traseului exterior
La montarea aparatului de aer conditionat , legaturile dintre unitatea interioara si exterioara se izoleaza cu banda matisata si banda izolier . Cu timpul , din cauza expunerii la soare ,inghet si intemperii , acestea se uzeaza si sunt distruse . Este deosebit de important sa fie mereu izolate pt a nu afecta performantele aparatului .

Verificarea unitatii exterioare
In cazul in care , ventilatorul unitatii exterioare este foarte murdar , acesta trebuie spalat si clatit cu jet puternic de apa . Un ventilator curat inseamna ca acesta elimina mai repede caldura in exterior si creste eficienta racirii

in interior .

 

 

 

Verificarea si completarea freonului
Principala cauza a pierderii freonului din aparatul de aer conditionat este zona de prindere a traseului de cupru .Acestea sunt imbinari bercuite stranse cu holendere care din cauza dilatarii sau vibratiilor , pot pierde din cantitatea initiala de freon . Chiar si un aparat montat foarte corect poate pierde freon intre 2% -4% pe an .E bine ca o data la cativa ani sa apelam la un profesionist pentru a verifica nivelul freonului .

Atestate & Certificări

Electrician365.ro (prin SC CONCEPT FINISAJE 365 SRL) este autorizat de Agenția Națională de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE) cu atestatul numărul 13083.

 

Apelați acum pentru a solicita un electrician autorizat la adresa dumneavoastră.

0731.862.891  (apel cu tarif normal)

Avantajele aerului conditionat

Avantajele folosirii aerului conditonat

avantajele-aerului-conditionat

Vara se apropie cu pasi repezi si,desi acum ne bucuram de soare si temperaturi prietenoase , nu putem sa nu ne gandim la urmatoarele luni care , conform previziunilor, vor aduce foarte multe grade in termometre .De aceea , aliatul nostru cel mai eficient va fi , fara indoiala , aparatul de aer conditionat .

Salveaza vieti

Folosit inteligent , acesta poate aduce mari beneficii sanatatii noastre .Aerul conditionat poate preveni probleme grave de sanatate sau chiar decese . In fiecare vara , zilele toride aduc , seara de seara, stiri despre astfel de tragedii din cauza caldurii .

Buna calitate a aerului

 

Curatate corespunzator , filtrele aparatului de aer conditionat , introduc in locuinta sau birou un aer proaspat de o calitate superioara celui din exterior . Daca n-o putem face singuri , igienizarea aparatelor se poate face foarte usor de catre profesionisti , evitand astfel riscul producerii unor defectiuni .

 

Cresterea eficientei munciicresterea-eficientei

Pastrarea unui mediu racoros contribuie fara discutie la cresterea randamentului in activitatea zilnica . Caldura excesiva este aliatul nervozitatii si tensiunii arteriale .Pentru a se raci, corpul cheltuieste o energie enorma , reducand astfel concentrarea fata de activitatea curenta.

 

Un somn usor

Din cauza caldurii pe care o pastreaza cladirile din marile orase ,fara un sistem de climatizare, somn ul placut si eficient devine aproape imposibil de realizat .Aerul conditionat folosit in modul night poate face minuni in acest sens .

 

Prevenirea umiditatii excesive

Caldura excesiva este insotita mai mereu si de o umiditate crescuta , aceasta actionand nu numai asupra corpului cat si a bunurilor din esenta naturale. Hainele , mobila din lemn se pot deteriora iremediabil din aceasta cauza .

Securitatea proprietatii

In functie de zona si etajul la care locuim sau avem biroul , deschiderea ferestrei pe timpul noptii poate fi destul de periculoasa pentru securitatea bunurilor sau a familiei .Sistemul de climatizare mentine un aer proaspat si racoros nemaifiind necesara aerisirea permanenta .
Conditia principala pentru a ne bucura de aer racoros si proaspat consta in intretinerea corespunzatoare a aparatelor prin verificarea sezoniera sau macar anuala in funtie de ritmul folosirii.Acestea necesita completarea periodica a freonului ,curatarea filtrelor si verificarea functionarii de catre un electrician autorizat .

Continutul acestui text este proprietatea exclusiva a https://electrician365.ro/. Preluarea acestui articol fara mentioanarea sursei , atrage dupa sine rigorile legii .

Electrician in sectorul 2

Electrician in sectorul 2

Electrician in sectorul 2 din București, autorizați ANRE .
Echipele noastre de electricieni autorizați vin în ajutorul nevoilor tale, pentru orice fel de intervenție electrică în regim de urgență în Sectorul 2 București. Indiferent dacă te confrunți cu o problemă minoră sau una de o complexitate foarte mare. Va oferim serviciile noastre, 365 de zile pe an, mai multe detalii pe electrician365.ro . Toate intervențiile executate de noi sunt garantate 12 luni. Utilizam materiale de calitate si electricieni profesionisti.
Asigurăm în regim de urgență electricieni autorizați, profesioniști, inregistrați ANRE pentru rezolvarea oricarei probleme de natură electrică apărută in domiciliul tău din Sectorul 2 Bucuresti.
Vă invităm să ne contactați oricand.

Vom delega în regim de urgență un echipaj compus din electricieni autorizați ANRE ce se vor deplasa la adresa sau domiciliul dumneavoastra din sectorul 2.

Zone acoperite de  electrician in sectorul 2:

 • Colentina (Bulevard)
 • Grigore Moisil,
 • Maica Domnului,
 • Teiul Doamnei,
 • Lacu Tei,
 • Andronache,
 • Bacila,
 • Petricani,
 • Stefan cel mare,
 • Fundeni,
 • Lizeanu,
 • Doamna Ghica,
  … si orice altă adresă în Sector 2.

Oferim serviciile noastre în toate zonele din sector 2 București. Deținem un număr de 20 de echipaje de elctricieni autorizați ANRE distribuiți pe întreaga suprafață a capitalei (Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6) și în Ilfov.

Electrician in sectorul 2 vă pune la dispoziție un electrician în toate zonele sectorului 2: Colentina, Mosilor,Andronache, Mihai Eminescu, Ferdinand, Matasari, Lizeanu, Reinvieri, Masina de paine, Lacu tei, Teiul doameni, Doamna Ghica, Petricani.

Apelați acum 0731.862.891 (apel cu tarif normal)  și un electrician din sectorul 2, autorizat va sosi la adresa dumneavoastră din Sectorul 2 în cel mai scurt timp!

Este important de reținut că atunci când vă decideți să lucrați cu un electrician (fie el autorizat sau nu), transferați responsabilitatea siguranței dumneavoastră, a familiei sau a companiei dumneavoastră în mâinile acestuia.

Electrician Sector 2 Autorizat

Electrician Sector 2 Autorizat

Electrician Sector 2 autorizat, ANRE execut ieftin urmatoarele lucrari cu factura fiscala si cu garantie in sector 2 Bucuresti zona, cartierul Andronache, Avrig, Baicului, Barbu Vacarescu, Basarabia, Calarasilor, Chisinau, Circului, Colentina, Doamna Ghica, Dorobanti, Ferdinand, Fundeni, Iancului, Lacul Tei, Obor, Maica Domnului, Morarilor, Mosilor, Muncii, Pache Protopepescu, Pantelimon, Petricani, Pipera, Primaverii, Socului, Stefan cel Mare, Teiul Doamnei, Vatra Luminoasa,etc.

Venim în întâmpinarea dumneavoastră cu servicii electrice complete de la cele mai uzuale până la cele mai complexe, în regim super-rapid! Intervențiile se fac de urgență pe întreg teritoriul orașului București precum și în județul Ilfov.

Electrician Sector 2 Autorizat va ofera servicii daca întâmpinați una din probemele de mai jos:

 • interventii rapide pentru avarii si defectiuni ale instalatiilor electrice in zona sectorului 5;
 • lucrari de instalatii electrice interioare si exterioare pentru constructii noi si vechi, case, vile, apartamente, cladiri de birouri, sedii de firme, spatii comerciale, magazine, banci, farmacii, clinici, spitale, blocuri, scoli, gradinite, etc.;
 • remedieri/inlocuiri/verificari tablouri electrice de apartament, tablouri generale sau de distributie;
 • inlocuire sau montaj sigurante automate, protectii diferentiale, protectii supratensiune, sonerii modulare, prize modulare, etc.;
 • reparatii/remedieri/inlocuiri/modificari circuite de prize si iluminat;
 • montaj autorizat aparataj si echipamente electrice casnice si industriale, utilaje, agregate, masini unelte, stabilizatoare de tensiune, etc.;
 • montaj autorizat cuptor electric, plita electrica, plita vitroceramica, hota
 • montaj autorizat corpuri de iluminat casnice si industriale: lustre, plafoniere, aplice, spoturi, candelabre, neoane, leduri, becuri
 • montaj sau inlocuit prize, comutatoare, intrerupatoare, variatoare;
 • servicii de mentenanta profesionala pentru sedii de firme, cladiri de birouri, magazine, spatii comerciale, policlinici, spitale, scoli, gradinite, blocuri, asociatii de proprietari;
 • executie si verificare instalatii de impamantare si paratraznet;
 • executie instalatii de degivrare;
 • automatizari, curenti slabi;

Vom delega în regim de urgență un echipaj compus din electricieni autorizați ANRE ce se vor deplasa la adresa sau domiciliul dumneavoastră din sectorul 5. Serviciile electrician365.ro sunt disponibile 365 zile pe an, NON-STOP.

Electrician Sector 5 Autorizat

Electrician Sector 5 Autorizat

Electrician sector 5 autorizat, ANRE executam urmatoarele lucrari cu factura fiscala si cu garantie in sector 5 Bucuresti zona, cartierul 13 Septembrie, Alexandriei, Antiaeriana, Chirigiu, Ferentari, Malcoci, Panduri, Rahova, Razoare, Salaj, Sebastian, Mitropoliei, Unirii, Viilor, etc.

Venim în întâmpinarea dumneavoastră cu servicii electrice complete de la cele mai uzuale până la cele mai complexe, în regim super-rapid! Intervențiile se fac de urgență pe întreg teritoriul orașului București precum și în județul Ilfov.

Electrician Sector 5 Autorizat va ofera servicii daca întâmpinați una din probemele de mai jos:

 • interventii rapide pentru avarii si defectiuni ale instalatiilor electrice in zona sectorului 5;
 • lucrari de instalatii electrice interioare si exterioare pentru constructii noi si vechi, case, vile, apartamente, cladiri de birouri, sedii de firme, spatii comerciale, magazine, banci, farmacii, clinici, spitale, blocuri, scoli, gradinite, etc.;
 • remedieri/inlocuiri/verificari tablouri electrice de apartament, tablouri generale sau de distributie;
 • inlocuire sau montaj sigurante automate, protectii diferentiale, protectii supratensiune, sonerii modulare, prize modulare, etc.;
 • reparatii/remedieri/inlocuiri/modificari circuite de prize si iluminat;
 • montaj autorizat aparataj si echipamente electrice casnice si industriale, utilaje, agregate, masini unelte, stabilizatoare de tensiune, etc.;
 • montaj autorizat cuptor electric, plita electrica, plita vitroceramica, hota
 • montaj autorizat corpuri de iluminat casnice si industriale: lustre, plafoniere, aplice, spoturi, candelabre, neoane, leduri, becuri
 • montaj sau inlocuit prize, comutatoare, intrerupatoare, variatoare;
 • servicii de mentenanta profesionala pentru sedii de firme, cladiri de birouri, magazine, spatii comerciale, policlinici, spitale, scoli, gradinite, blocuri, asociatii de proprietari;
 • executie si verificare instalatii de impamantare si paratraznet;
 • executie instalatii de degivrare;
 • automatizari, curenti slabi;

Vom delega în regim de urgență un echipaj compus din electricieni autorizați ANRE ce se vor deplasa la adresa sau domiciliul dumneavoastră din sectorul 5. Serviciile electrician365.ro sunt disponibile 365 zile pe an, NON-STOP.
Zonele (și cartierele acoperite) în Sector 5:

 • Rahova
 • Calea Ferentari
 • Sebastian
 • 13 Septembrie
 • Pandurii
 • Viilor
 • Zetari
 • Ileana Cosanzeana
 • Dumbrava Noua
 • Trafic greu
 • Toporasi,
 • Pieptanari
  … si orice altă adresă în Sector 5.
  Oferim serviciile noastre în toate zonele din sector 5 București. Deținem un număr de 20 de echipaje de elctricieni autorizați ANRE distribuiți pe întreaga suprafață a capitalei (Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6) și în Ilfov.
  Este important de reținut că atunci când vă decideți să lucrați cu un electrician (fie el autorizat sau nu), transferați responsabilitatea siguranței dumneavoastră, a familiei sau a companiei dumneavoastră în mâinile acestuia.
  Apelați acum 0731.862.891 (apel cu tarif normal) și un electrician autorizat va sosi la adresa dumneavoastră din Sectorul 5 în cel mai scurt timp!

Electrician sector 6 Servicii

Electrician sector 6 Servicii

Electrician sector 6 servicii vine în întâmpinarea dumneavoastră cu servicii electrice complete de la cele mai uzuale până la cele mai complexe, în regim super-rapid!
Deasemenea, echipele noastre execută măsurători și avizări PRAM, branșamente electrice rezidențiale și industriale, instalații electrice de joasă și medie tensiune.

Electrician sector 6 Servicii, vă pune la dispoziție un electrician în toate zonele sectorului 6: Drumul Taberei,  Blvd Timisoara, Iuliu Maniu, Valea Cascadelor, Valea Oltului, Valea Argesului, Dealu Tugulea,Romancerilor, Valea Lunga, 1 Mai,

În situația în care domiciliul sau sediul societății dumneavoastră este în București Sector 6 și întâmpinați una din probemele de mai jos:

1. Întreruperi ale alimentării cu energie electrică în locația sau apartamentul dumneavoastră.
2. Probleme generale la instalația electrică.
3. Scurt circuit la dozele de legătură, la prize sau întrerupătoare.
4. Declanșarea siguranțelor automate sau fuzibile aleator sau în sarcină.
5. Legătura la pământ sau împământările prizelor sunt defectuase sau ineficiente.
6. Probleme la instalația de paratrăsnet sau doriți execuția unei instalații de acest fel.
7. Doriți efectuarea măsurătorilor PRAM
8. orice altă problemă de natură electrică ce poate fi adresată de un electrician autorizat ANRE,

Vă invităm să ne contactați.

Vom delega în regim de urgență un echipaj compus din electricieni autorizați ANRE ce se vor deplasa la adresa sau domiciliul dumneavoastră din sectorul 6. Serviciile electrician365.ro sunt disponibile 365 zile pe an.

Zonele (și cartierele acoperite) în Sector 6:

 

 • Drumul Taberei
 • Blvd. Timisoara
 • Drumul Sarii
 • Valea Lunga
 • Valea Oltului
 • Valea Argesului
 • Lunca cernei
 • Uverturii
 • Virtutii
 • Iuliu Maniu
 • Vasile Milea
 • 1 Mai
 • Sibiu
 • Compozitorilor
 • … si orice altă adresă în Sector 6.

Oferim serviciile noastre de cea mai buna calitate pentru electrician sector 6 Bucuresti. Deținem un număr de 20 de echipaje de elctricieni autorizați ANRE distribuiți pe întreaga suprafață a capitalei (Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6) și în Ilfov.

Apelați acum cu cea mai mare incredere 0731.862.891 (apel cu tarif normal)   și un electrician autorizat va sosi la adresa dumneavoastră din Sectorul 6 în cel mai scurt timp!

 

Electrician365 – 0731.862.891  (apel cu tarif normal)

electrician sector 6 servicii

Electrician sector 5 Servicii

Electrician sector 5 Servicii

Electrician sector 5 servicii vine în întâmpinarea dumneavoastră cu servicii electrice complete de la cele mai uzuale până la cele mai complexe, în regim super-rapid!
Deasemenea, echipele noastre execută măsurători și avizări PRAM, branșamente electrice rezidențiale și industriale, instalații electrice de joasă și medie tensiune.

Electrician sector 5 servicii, vă pune la dispoziție un electrician în toate zonele sectorului 5: Rahova, Margeanului, Petre Ispirescu, 13 Septembrie, Pandurii, Viilor, Calea Ferentari, Sebastian, Eroina de la Jiu, Antiaeriana, Sos. Alexandriei,

În situația în care domiciliul sau sediul societății dumneavoastră este în București Sector 5 și întâmpinați una din probemele de mai jos:

1. Întreruperi ale alimentării cu energie electrică în locația sau apartamentul dumneavoastră.
2. Probleme generale la instalația electrică.
3. Scurt circuit la dozele de legătură, la prize sau întrerupătoare.
4. Declanșarea siguranțelor automate sau fuzibile aleator sau în sarcină.
5. Legătura la pământ sau împământările prizelor sunt defectuase sau ineficiente.
6. Probleme la instalația de paratrăsnet sau doriți execuția unei instalații de acest fel.
7. Doriți efectuarea măsurătorilor PRAM
8. orice altă problemă de natură electrică ce poate fi adresată de un electrician autorizat ANRE,

Vă invităm să ne contactați. Vom delega în regim de urgență un echipaj compus din electricieni autorizați ANRE ce se vor deplasa la adresa sau domiciliul dumneavoastră din sectorul 5. Serviciile electrician sector 5 servicii sunt disponibile 365 zile pe an.

Zonele (și cartierele acoperite) în Sector 5.

 • Rahova
 • Calea Ferentari
 • Sebastian
 • 13 Septembrie
 • Pandurii
 • Viilor
 • Zetari
 • Ileana Cosanzeana
 • Dumbrava Noua
 • Trafic greu
 • Toporasi,
 • Pieptanari
 • … si orice altă adresă în Sector 5.

Oferim serviciile noastre în toate zonele din sector 5 București. Deținem un număr de 20 de echipaje de elctricieni autorizați ANRE distribuiți pe întreaga suprafață a capitalei (Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6) și în Ilfov.

Apelați acum 0731.862.891 (apel cu tarif normal)  și un electrician autorizat va sosi la adresa dumneavoastră din Sectorul 5 în cel mai scurt timp!

 

0731.862.891  (apel cu tarif normal)

Electrician sector 4 Servicii

Electrician sector 4 Servicii

Electrician sector 4 servicii vine în întâmpinarea dumneavoastră cu servicii electrice complete de la cele mai uzuale până la cele mai complexe, în regim super-rapid!
Deasemenea, echipele noastre execută măsurători și avizări PRAM, branșamente electrice rezidențiale și industriale, instalații electrice de joasă și medie tensiune. Prin serviciile noastre de mentenanță asigurăm fiabilitatea sistemelor energetice pe toată perioada anului iar divizia de Climatizare și A/C vă asigură confortul necesar atât la domiciliu cât și în spațiile comerciale sau de producție.

Electrician sector 4 servicii, vă pune la dispoziție un electrician în toate zonele sectorului 4: Giurgiului, Berceni, Olteniței, Tineretului, Văcărești, Piata sudului, Brancoveanu, Metalurgiei, Emil Racovita, Huiedin, Piata Resita, Moldoveni, Covasna,

Dacă domiciliul dumneavoastră este în București Sector 4 și aveți una din următoarele probleme:

 1. Întreruperi electrice în apartamentul dumneavoastră
 2. Probleme cu instalația electrică
 3. Scurt circuit la prize sau la doze
 4. Siguranțele se declanșează aleatoriu sau atunci când există o sarcină mare
 5. Împământarea prizelor este defectuasă sau ineficientă
 6. orice alte probleme de natură electrică ce pot fi adresate de un electrician autorizat

 

Vă rugăm să ne contactați. Vom aloca în regim de urgență un echipaj compus din electricieni autorizat ANRE ce se vor deplasa la domiciliul dumneavoastră din sectorul 4. Serviciile noastre sunt disponibile 365 zile pe an.

Execuții tablouri electrice în București, sector 4.

Zonele (și cartierele deservite) în Sector 4:

 • Giurgiului (șoseaua)
 • Berceni (cartier)
 • Olteniței (șoseaua)
 • Tineretului (cartier, zonă)
 • Apărătorii Patriei
 • Piața Sudului (zona „Big Berceni”)
 • Văcărești (calea)
 • IMGB (zona)
 • Brâncoveanu (zonă; bulevard)
 • Metalurgiei (bulevard)
 • Vitan-Bârzești
 • Parcul Carol
 • Cuțitul de Argint
 • Alunișului
 • Drumul Găzarului
 • Turnu Măgurele (strada)
 • Metalurgiei

Oferim serviciile noastre în toate zonele din sector 4 București. Deținem un număr de 20 de echipaje de elctricieni autorizați ANRE distribuiți pe întreaga suprafață a capitalei (Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6) și în Ilfov.

Apelați acum 0731.862.891 (apel cu tarif normal)   și un electrician sector 4 servicii autorizat va sosi la adresa dumneavoastră din Sectorul 4 în cel mai scurt timp!

electrician sector 4 servicii

Apel cu tarif normal