M-a ajutat  mult cand am avut nevoie de o incarcare freon aer conditionat si am dat de minunatia asta de electrician. Nici nu stiu cum sa-i multumesc ca mi-a facut vara asta mai racoroasa. Extrem profesionist, sfatul meu este sa apelati cu incredere.
Chitac Cosmin-Lucian
Am apelat la serviciul lor de igienizare aer conditionat si au trimis un electrician bun care mi-a aratat cat de murdar era filtrul. Astfel m-am convins ca intr-adevar aparatul meu de aer conditionat avea mare nevoie de o revizie si de o igienizare corespunzatoare.
Gabriel Ghita
Profesionalism de nota 10! Electricianul a ajuns la mine in 30 de minute si a rezolvat problema. I-am recomandat imediat unui prieten pentru o instalare de aer conditionat, si si-au facut treaba cu rapiditate si impecabil! Multumesc.
Cristiana Smarandescu
Servicii excepționale! Promptitudine (lucrare de 7 ore începută și terminata în aceeasi zi in care i-am contactat), materiale de calitate, atenție la detalii, factură, garanție 2 ani, raport preț / calitate foarte bun și angajați care lucrează ca pentru casa lor.... Recomand din toată inima!
Adrian Moisii
Am solicitat o echipa profesionista de electricieni din cadrul companiei Electrician365.Ro, pentru a-mi inlocui tabloul electric vechi, cu unu tablou nou. Pretul a fost bun si am decis sa continui si alte lucrari electrice cu ei. Sunt foarte multumit de rezultat si ii recomand cu incredere si altor persoane.
Barbu Constantin
Apel cu tarif normal