Avantajele folosirii aerului conditonat

avantajele-aerului-conditionat

Vara se apropie cu pasi repezi si,desi acum ne bucuram de soare si temperaturi prietenoase , nu putem sa nu ne gandim la urmatoarele luni care , conform previziunilor, vor aduce foarte multe grade in termometre .De aceea , aliatul nostru cel mai eficient va fi , fara indoiala , aparatul de aer conditionat .

Salveaza vieti

Folosit inteligent , acesta poate aduce mari beneficii sanatatii noastre .Aerul conditionat poate preveni probleme grave de sanatate sau chiar decese . In fiecare vara , zilele toride aduc , seara de seara, stiri despre astfel de tragedii din cauza caldurii .

Buna calitate a aerului

 

Curatate corespunzator , filtrele aparatului de aer conditionat , introduc in locuinta sau birou un aer proaspat de o calitate superioara celui din exterior . Daca n-o putem face singuri , igienizarea aparatelor se poate face foarte usor de catre profesionisti , evitand astfel riscul producerii unor defectiuni .

 

Cresterea eficientei munciicresterea-eficientei

Pastrarea unui mediu racoros contribuie fara discutie la cresterea randamentului in activitatea zilnica . Caldura excesiva este aliatul nervozitatii si tensiunii arteriale .Pentru a se raci, corpul cheltuieste o energie enorma , reducand astfel concentrarea fata de activitatea curenta.

 

Un somn usor

Din cauza caldurii pe care o pastreaza cladirile din marile orase ,fara un sistem de climatizare, somn ul placut si eficient devine aproape imposibil de realizat .Aerul conditionat folosit in modul night poate face minuni in acest sens .

 

Prevenirea umiditatii excesive

Caldura excesiva este insotita mai mereu si de o umiditate crescuta , aceasta actionand nu numai asupra corpului cat si a bunurilor din esenta naturale. Hainele , mobila din lemn se pot deteriora iremediabil din aceasta cauza .

Securitatea proprietatii

In functie de zona si etajul la care locuim sau avem biroul , deschiderea ferestrei pe timpul noptii poate fi destul de periculoasa pentru securitatea bunurilor sau a familiei .Sistemul de climatizare mentine un aer proaspat si racoros nemaifiind necesara aerisirea permanenta .
Conditia principala pentru a ne bucura de aer racoros si proaspat consta in intretinerea corespunzatoare a aparatelor prin verificarea sezoniera sau macar anuala in funtie de ritmul folosirii.Acestea necesita completarea periodica a freonului ,curatarea filtrelor si verificarea functionarii de catre un electrician autorizat .

Continutul acestui text este proprietatea exclusiva a https://electrician365.ro/. Preluarea acestui articol fara mentioanarea sursei , atrage dupa sine rigorile legii .

Articol Anterior

Electrician in sectorul 2

Articol Următor

Atestate & Certificări

Apel cu tarif normal