De ce un electrician autorizat și nu unul ieftin și găsit la întâmplare?   Este important de reținut că atunci când vă decideți să lucrați cu un electrician (fie el autorizat sau nu), transferați responsabilitatea siguranței dumneavoastră, a familiei sau a companiei dumneavoastră în mâinile acestuia. Dacă în alte situații unde importanța calificării nu reprezintă […]

De ce un electrician autorizat și
nu unul ieftin și găsit la întâmplare?

 

Este important de reținut că atunci când vă decideți să lucrați cu un electrician (fie el autorizat sau nu), transferați responsabilitatea siguranței dumneavoastră, a familiei sau a companiei dumneavoastră în mâinile acestuia.
Dacă în alte situații unde importanța calificării nu reprezintă un risc major (zugrav, instalator rețele de apă, grădinar, etc) în cazul instalațiilor electrice situația este complet diferită.

În momentul în care decideți că doriți să oferiți lucrarea de depanare, proiectare sau de execuție a unei instalații electrice sau a unei părți din aceasta, aveți de ales între ieftin sau corect, legal, rapid și responsabil.

 

Tarifele minime practicate de așa-ziși electricieni vin cu un cost. Garanție de execuție numai la nivel declarativ, termene de execuție interminabile prelungite și reprelungite, materiale de slabă calitate pentru a rotunji câștigul meșterului, improvizații și soluții de compromis (urmând mentalitatea că oricum clientul nu știe).

 

electrician electrocutatAstfel deși la prima vedere găsirea unui meșter-electrician ieftin pare o afacere, în realitate situația diferă. Practic economisind o oarecare sumă riscați în a vă expune unor situații de risc cu consecințe ce pot fi catastrofale.

 

Unul din factorii principali ai daunelor majore cauzate de incendii sunt rezultate de fenomenul de scurt-circuit la instalațiile electrice. Improvizațiile, utilizarea de materiale sau echipamente neconforme, neomologate și necertificate sunt principalele motive ce dau naștere unor catastrofe de proporții.

 

Enumerăm deci dezavantajele de a lucra cu un electrician amator ce își desfășoară activitatea în regim propriu:

 • Calitatea manoperei îndoielnică (necertificată).
 • Materiale îndoielnice și de slabă calitate (cele mai ieftine).
 • Echipamente de lucru neconforme/neomologate.
 • Termene de execuție prelugite și reprelungite.
 • Costuri variabile ce de obicei cresc în timpul execuției lucrării.
 • Probleme de conduită morală.
 • Garanție zero. Aceasta rămânând la nivel strict declarativ.
 • Prețuri variabile, făcute „după ochi”.

 

De ce să alegeți serviciile electricienilor autorizați ANRE puși la dispoziție de Electrician365.ro?

 

Principalul avantaj în a solicita serviciile Electrician365.ro – și cel mai important – este SIGURANȚA. Siguranța că execuțiile intervențiilor sau lucrărilor sunt efectuate cu responsabilitate, cu materiale de calitate, rapid și eficient.

Eventuala diferență de cost (deși grila noastră de prețuri este mai mult decât accesibilă) este reprezentată de: Investiții serioase și constante în pregătirea personalului nostru, cursuri periodice acreditate, capacitatea de a distribui eficient și rapid prin mijloace proprii mâna de lucru, evaluarea periodică a rezultatelor.

 

Avantajele de a solicita un electrician autorizat ANRE:

 • Manoperă corectă, sigură, certificată.
 • Materiale de calitate (raport preț/calitate corect).
 • Echipamente de lucru omologate (cu metrologia la zi).
 • Termene de execuție clare, bine stabilite și comunicate înaintea demarării lucrărilor.
 • Flexibilitate în funție de programul dumneavoastră.
 • Costuri stabilite inițial ce nu diferă ulterior.
 • Garanție de execuție de minim 2 ani.
 • Posibilitatea contractării serviciilor de mentenanță.
 • Disponibilitate 365 zile pe an, NON-STOP

Tot personalul nostru desemnat intervențiilor este AUTORIZAT de A.N.R.E. – Agenția Națională de Reglementare în Domeniul Energiei. Siguranța dumneavoastră și a bunurilor dumneavoastră nu este lăsată niciodată la întâmplare.

Apelați acum pentru a solicita un electrician autorizat la adresa dumneavoastră.

0731.862.891  (apel cu tarif normal)

 

 

 

Articol Anterior

Animalele de companie și pasiunea lor de a roade cabluri

Articol Următor

Campania RISC - Siguranța nu este un joc de noroc!

Apel cu tarif normal