Dacă în trecut singura "culoare" disponibilă pentru aparatele electrice (prize, întrerupătoare) era albă sau neagră, astăzi situația este cu totul diferită.prize aparate electrice colorate 1 Este cunoscut faptul că atunci când amenajăm interiorul case în care locuim, îi împrumutăm acesteia o parte din personalitatea noastră.

Secretul perfecțiunii designului interior – întrerupătoare și prize cu personalitate.

 

Dacă în trecut singura „culoare” disponibilă pentru aparatele electrice (prize, întrerupătoare) era albă sau neagră, astăzi situația este cu totul diferită.prize aparate electrice colorate 1 Este cunoscut faptul că atunci când amenajăm interiorul case în care locuim, îi împrumutăm acesteia o parte din personalitatea noastră. Nicio alegere nu este întâmplătoare, fie că este vorba de mobilier (începând cu amplasarea acestuia și de culoarea sau nuanța de lemn aleasă), de parchet sau de culoarea și textura pereților.

Desigur că un cămin cu personalitate implică atenție până la cele mai mici detalii – astfel că atunci când avem ocazia să refacem instalația electrică sau să construim o nouă casă și implicit să alegem locația prizelor, analizăm cu atenție numărul și locul acestora. După finalizarea lucrărilor de finisare, ultimele elemente ce sunt montate de obicei într-o locuință sunt corpurile de iluminat și aparatele electrice (prizele și întrerupătoarele).

După ce investiți bani, timp, pasiune și răbdare realizați că nu puteți neglija acest aspect. Exact la fel au gândit și marii designeri de interioare – iar producătorii de materiale electrice au înțeles această necesitate, drept urmare în prezent, mai mult decât oricând puteți alege din mii de produse acea priză și/sau întrerupător ce se potrivește perfect cu designul căminului dumneavoastră.

prize aparate electrice colorate 2

 

Electrician365.ro menține parteneriate cu producători de echipamente electrice de talie mondială, precum Schneider, Schuko, El-Bi și mulți alții. Solicitați acum un catalog și echipa noastră va fi mai mult decât încântată în a vă consilia cu scopul de a găsi ceea ce vi se potrivește. Pentru execuția instalațiilor electrice și pentru montajul acestora puteți conta ca întotdeauna pe profesionalismul serviciilor noastre, disponibile pe toată durata anului. Electricienii noștri autorizați ANRE vă stau la dispoziție NON-STOP la datele noastre disponibile în secțiunea contact.

Solicitați acum un electrician la domiciliu în București, Sectorul 1, Sectorul 2, Sectorul 3, Sectorul 4, Sectorul 5, Sectorul 6 sau Ilfov – autorizat ANRE.

Simplu, rapid și eficient – NON-STOP, 365 zile pe an!

Apelați acum pentru a solicita un electrician autorizat la adresa dumneavoastră.

0731.862.891  (apel cu tarif normal)

Articol Anterior

Executii tablouri electrice

Articol Următor

Stingerea incendiilor electrice - ce extinctoare să folosim?

Apel cu tarif normal