În numeroase articole am prezentat importanța deosebită ce trebuie acordată instalației electrice, riscurile la care vă expuneți exploatând o instalație electrică defectuasă și cum să protejați noua dumneavoastră instalație. Una din lucrările echipelor noastre de electricieni autorizați ANRE a reprezentat înlocuirea completă a unei instalații electrice în Sectorul 4, București.

Electrician Sector 4 – București
Înlocuire instalație electrică și tablou electric executată de electrician365.ro

 

În numeroase articole am prezentat importanța deosebită ce trebuie acordată instalației electrice, riscurile la care vă expuneți exploatând o instalație electrică defectuasă și cum să protejați noua dumneavoastră instalație. Una din lucrările echipelor noastre de electricieni autorizați ANRE a reprezentat înlocuirea completă a unei instalații electrice în Sectorul 4, București. În imaginile următoare puteți observa vechea instalație electrică executată cu siguranțe fuzuibile montate pe placă de marmură.tablou electric vechi marmura fuzibile Deasemenea se pot observa si conductorii vechi din aluminiu ceea ce reprezintă una din problemele instalațiilor electrice depășite din punct de vedere tehnic. O lucrare de asemenea anvergură necesită intotdeauna un electrician autorizat. Numai un electrician autorizat ANRE vă poate executa o nouă instalație electrică în parametri optimi, cu o durată de viață îndelungată. Având în vedere faptul că pentru a obține un rezultat estetic satisfăcător pentru un cămin de locuit, instalația electrică trebuie „îngropată” în pereții și tavanul sau chiar în pardoseala locuinței. O instalație electrică executată cu un meșter ales la întâmplare sau cu un electrician ce nu este autorizat ANRE poate aduce o mulțime de probleme, printre care și distrugerea pereților proaspăt executați cu scopul de a identifica și eleminia neregulile. Puteți observa

inlocuire tablou vechi sector4 bucuresti deasemena execuția înlocuirii tabloului electric, executat după cele normele legale în vigoare și cu exigența experienței echipelor noastre de electricieni. Dacă vă este o necesară o lucrare electrică de calitate în Sector 4, București dar și în celelalte sectoare și Ilfov, executată de Electrician365.ro, vă stăm la dispoziție.

 

0731.862.891  (apel cu tarif normal)

Articol Anterior

Stingerea incendiilor electrice - ce extinctoare să folosim?

Articol Următor

Incendiile și de ce sa alegeți un electrician autorizat

Apel cu tarif normal